Vragen?   +31 6 36400573 of stuur ons een email

Search
Generic filters
Search in content
Search in title
Exact matches only
Search
Generic filters
Search in content
Search in title
Exact matches only

KWS Seuren staat voor (Koen, Wout, Stan) Seuren. Drie Broers met een passie voor techniek en ondernemen. Wij repareren en reviseren fietsaccu’s.
Wat begonnen is als een hobby, het ombouwen van ”normale” fietsen naar Elektrische ondersteuning. Het bouwen van een accupakket voor een elektrische auto. Het Repareren en Reviseren van Fietsaccu’s voor familie, vrienden en kennissen. Is uiteindelijk een bedrijf geworden waar we onze passie in kwijt kunnen. Het repareren en reviseren van alle merken fietsaccu’s.


Zit u in de rijwielhandel of fietsbranche dan leveren wij ook graag aan u onze diensten en producten. Inmiddels zijn wij vaste leverancier voor meer dan 50 fietsspeciaalzaken. Ons assortiment fietsaccu’s en onderdelen is een mooie aanvulling op het bestaande aanbod. Diensten en producten met een scherpe prijs-kwaliteit-verhouding geven uw klanten extra keuze. Wij reviseren en produceren vele accu’s en onderdelen in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij aantrekkelijke prijzen hanteren met een uitstekende marge voor de fietsspeciaalzaak. We leveren onze diensten en producten aan de rijwielvakhandel en grotere handelaren in eigen land ,maar inmiddels ook aan het buitenland (Duitsland en België).

 (optioneel)